Glassrekkverk

Glassrekkverk

Les mer

Våre rekkverk kan leveres høyder, bredder og design du måtte ønske. Vi kan dessuten tilpasse til hver enkelt kundes ønske. For eksempel kan en kombinasjon av frostet og gjennomsiktig glass la deg beholde utsikten, men være skjermet for innsyn.

Menu rekkverk

Glassrekkverket er et unikt produkt på grunn av sin høye motstand mot ekstreme værforhold. Aluminiumsprofiler og tilbehør er laget av avansert eloksering og med en tykkelsesgrad på minst 20 mikroner.
 
Rekkverksystemet har ulike design for alle typer boliger.
 
Glassrekkverkets egenskaper
 
Egenskapene som gjør aluminium og aluminiumlegeringer til det mest økonomiske og attraktive alternativet for mange typer bruk, er særlig:
 
Utseende

  • Lav vekt
  • Korrosjonsbestandighet
  • Fysiske egenskaper
  • Mekaniske egenskaper
  • Formbarhet
  • Gjenvinningsgrad

 
Få flere detaljer ved å gå inn på de ulike variantene av våre glassrekkverk via menyen på venstre side / over (mobil)
 

 

I flere år har vi opptrådd som en pålitelig aktør med en rekke solide referanser, både på privat- og proffmarkedet. Det er viktig for oss at du som kunde eller samarbeidspartner får den kvaliteten som etterspørres av markedet. Å gjøre en god jobb med de rette materialene er svært viktig, derfor kan du stole på oss som fagperson når vi har ekstreme kriterier til vårt eget arbeid.

 

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland. Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med glassrekkverk!

 

 

 
Våre rekkverk kan leveres i alle høyder, bredder og design du måtte ønske. Vi tilpasser etter rekkverk og levegger den enkeltes ønske. Velger du for eksempel en kombinasjon av frostet og gjennomsiktig glass beholder du utsikten, og er samtidig skjermet for innsyn.
 
Dette er våre moduler:
 

Kantate

Melody

Opus

Quartet

Serenade Mørk

Soante En

Sonate asymetrisk

Sonate To

Sontate asymetrisk

Sonate tre

Symphony

Finale

Finale kompositt

Forte kompositt

Sjanti

Sjanti teflon

Zero asymetrisk

Zero en

Zero to

Zero tre

Fieldset

 

Verification