Glassrekkverk

Glassrekkverk

Les mer

Hos oss er kun den ypperste kvalitet godt nok, det gjelder også i vår produktkategori; Glassrekkverk. Våre glassrekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon egenskaper. Glassrekkverket er spesielt behandlet anodisert aluminium, som gir en fantastisk lnoxfinish (ALU-INOX) og er vedlikeholdsfritt.

Glassrekkverket er et unikt produkt på grunn av sin høye motstand mot ekstreme værforhold. Aluminiumsprofiler og tilbehør er laget av avansert eloksering og med en tykkelsesgrad på minst 20 mikroner.

 

Rekkverksystemet har ulike design for alle typer boliger, nærings- og industribygg.

 

Glassrekkverkets egenskaper

Egenskapene som gjør aluminium og aluminiumlegeringer til det mest økonomiske og attraktive alternativet for mange typer bruk, er særlig:

 

Utseende

  • Lav vekt
  • Korrosjonsbestandighet
  • Fysiske egenskaper
  • Mekaniske egenskaper
  • Formbarhet
  • Gjenvinningsgrad

 

Få flere detaljer ved å gå inn på de ulike variantene av våre glassrekkverk via menyen på venstre side / over (mobil)

 

glassrekkverk-snaroya

 

I flere år har vi opptrådd som en pålitelig aktør med en rekke solide referanser, både på privat- og proffmarkedet. Det er viktig for oss at du som kunde eller samarbeidspartner får den kvaliteten som etterspørres av markedet. Å gjøre en god jobb med de rette materialene er svært viktig, derfor kan du stole på oss som fagperson når vi har ekstreme kriterier til vårt eget arbeid.

 

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland. Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med glassrekkverk!

Fieldset

 

Verification