Modeller uterom

Se våre uteromsmodeller

Les mer

Velg mellom ferdige vinterhagemodeller, eller skreddersy etter dine  behov.

Ønsker du en flying start på ditt vinterhageprosjekt?

Da bør du ta en titt på våre modeller i serien DESIGN BY SANTEX. Det er vårt konsept av vinterhager som spesielt utvalgt for å fungere optimalt. De er enkle å bestille og har kort leveringstid. Vinterhagemodellene er ferdig utrustet med det mest populære tilleggsutstyret som vi hos Lysthuset Uterom anbefaler.

 

Når du bestillier en vinterhage i Santex serien DESIGN BY SANTEX, behøver du ikke bruke tid på å lure på hva du trenger. I standardutvalget finnes alt trener for en bekymringsfri byggeopplevelse. Ønsker du ytterligere tilleggsutstyr så kan du velge dette fra en enkelt sammensatt liste.

 

I standardutvalget er vinterhagen alltid utrustet med de beste u-veridene på glasset, takrenner i metall, låser, (Sperrehake eller ISEO-lås er avhengig av modell), og to lufteventiler for god gjennomluftning. For at mottak skal gå smidig for seg leveres alltid vinterhagene med tilpassede og nøyaktig pakkede rammer og tak. Til de som har glasspartiet Superior har vi valgt stolper i 120mm tykkelse for å tilpasse utseendet til denne gedigne konstruksjonen. Alle vinterhagene har lang holdbarhet og utfyller Eurocode standarden for klare vekt fra snø på på opp til Snøsone 3.

Fieldset

 

Verification