Uterom

Lysthuset uterom AS tilbyr et bredt sortiment av uterom og vinterhager. Vi ønsker å levere høyeste kvalitet, med største presisjon. Vi fører også produkter som naturlig hører med for ytterligere høyne komforten både i hjemmet og i uterommet.

Rom for et nytt liv!

Vi fører Nordic Garden Buildings, Halle og Santex' sortimenter som er markedsledere på utrom og vinterhager i Norden. Det gir deg som kunde muligheten å velge blant markedets bredeste sortiment. Vi har alt fra folde- / skyvedører, glassrekkverk og vinduer til komplette hagestuer og vinterhager. Vi skreddersyr og tilpasser uterommene etter dine ønsker. Alternativt kan du velge blant våre standardstørrelser. Hos oss finnes det ingen facit, kun muligheter. Du kan bruke oss i idéfasen til å forme drømmen for både deg og din bolig.

 

Enkel montering

Våre komplette uterom og vinterhage selges som byggesett, hvor alt er ferdig tilpasset, kappet og bearbeidet ned til den minste detalj. Vi i Lysthuset uterom tilbyr alt fra oppmåling til komplett totalprosjekt, inkludert montering. 

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark, Oppland.

 

Ønsker du mer informasjon om våre løsninger innen uterom er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i Lysthuset Uterom AS. Vi har i en årrekke veiledet store deler av Norge med de rette løsningene innenfor de ønskene og behovene som stilles fra huseiere rundt omkring. Vi har svært sjelden begrensninger i hva vi kan tilby og levere. Hos oss blir du fornøyd uansett hva slags uterom du måtte ønske

 

kveld-pool

 

Fieldset

 

Verification