Loading...
Halle Fritid – Sommer 2018-04-15T13:47:46+00:00

Halle Fritid – Glidende og faste fester til uteplassen til sommerbruk

Glidende og faste fester i utendørsbassenget ditt, spesielt designet for sommeren. Vi har et bredt utvalg av lysbilder, faste fester, skyvevinduer og faste vinduer for sommermånedene. Passer til uteplass eller glasert balkong.

Kategorien Halle Fritid er hovedsakelig for deg som bor mest og best i utendørsområdet ditt om sommeren. Velg mellom to forskjellige profilsystemer, Halle Primo Fritid eller Halle Design Fritid.

Halle Fritid Primo

Et rimelig Halle kvalitets bassystem, en tidløs klassiker med vinklede profiler som passer til de fleste utendørsrom. Halle Fritid Primo kommer hvitlakkert i standard dimensjoner.

Halle Fritid Design

Et førsteklasses system for livmor for deg som ønsker en stilig, tidløs form med avrundede profiler. Halle Fritid Design er utstyrt med en matchende buet slippprofil og integrert håndtak i dørprofilen. Halle Fritid Design leveres hvitlakkert i standard dimensjoner, men kan også bestilles i spesielle dimensjoner tilpasset din stue.

Halle Fritid har blitt spesielt tilpasset sommersesongen når du vet at du bare vil bruke utendørs plass i varmere sesong. Med herdet 5 mm herdet glass i alle dører i dørhøyde, både glidende og faste deler. Skillevegger i vindushøyde har herdet 4 mm glass.

Vi har et bredt spekter av produkter til livmor, se hva vi kan tilby og finn de fester som passer deg og ditt liv godt!

Halle Primo

En ekte klassiker til din stue. Leveres med sikkerhetsherdet 5 mm herdet glass i alle glidende og faste deler på dørhøyde. Skillevegger i vindushøyde har herdet 4 mm glass.

Med sine rene og tidløse former passer Halle Primo inn i de fleste uteområder for den varme sesongen.

Halle Fritid Primo leveres med hvite lakkert aluminiumprofiler og i standard dimensjoner.

Halle Design

Halle Fritid Design for utendørsrom eller glass kan bestilles i standard eller spesielle dimensjoner og leveres i hvitt lakk med sikkerhetsherdet 5 mm herdet glass i alle dørnivåer, både glidende og faste deler. Skillevegger i vindushøyde har herdet 4 mm glass.

Halle Fritid Design leveres alltid med hvite lakkert aluminiumprofiler og i standard dimensjoner, men kan også bestilles i spesielle dimensjoner.


Spesifikasjoner og prisliste

Last ned her

KONTAKT OSS

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.