Loading...
Nordic Garden Buildings 2018-04-15T13:55:58+00:00

Nordic Garden Buildings skaper det perfekte uterom rundt ditt hus.

VINTERHAGER

En vinterhage er ikke et nytt fenomen, men det er våre isolasjonsverdier. Vi bruker den nyeste teknologien innen isolasjon, bygging og glass. Nordic Garden Buildings sørger for et behagelig klima inne hele året, uavhengig av været utenfor.

DET ER IKKE NOE SLIKT SOM ‘STANDARD’

Nordic tilbyr den tradisjonelle Vinterhagerløsninger,  men en av våre kvaliteter er at alle Nordic Garden Buildings er bygget for å passe arkitekturen i ditt eget hjem og omgivelser, kan du velge mellom 4 tradisjonelle modeller: viktoriansk, Edwardian, Tudor eller Georgiansk. Snakk med vår konsulenter og arkitekter for å designe en skreddersydd løsning som passer ditt hus, og samsvarer nøyaktig med og forventninger. En vinterhage er et godt valg hvis du drømmer om å få en utvidelse for en god pris …

Super kos og hygge med en vinterhage fra Nordic Garden Buildings

Enten du har en tradisjonell eller moderne hjem, vil en vinterhage fra Nordic Garden Buildings utvide hjemmet med nytt boareal, perfekt for sosialt samvær, avslapping, eller bare rett og slett beundrer hagen din.

Hvis du vurderer en vinterhage, så kontakt oss for å få råd. Vi kan presentere en imponerende rekke muligheter, slik at du muligheten til å designe et fantastisk tillegg til din vakre hjem.

KONTAKT OSS

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.