Loading...
Santex 2018-04-15T12:32:11+00:00

Design by Santex

Den enkleste veien til et nytt uterom er å velge en av våre ni ferdigtegnede modeller. Du får samme høye kvalitet, men våre konstruktører og arkitekter har allerede valgt fasong på rommet og matchet med et passende tak og tilbehør.

Når du bestiller et uterom i serien Design by Santex, trenger du ikke å bruke tid på å tenke over hva du trenger. Basisutførelsen inneholder alt som er nødvendig for en problemfri opplevelse. Hvis du ønsker ytterligere tillegg, kan du velge i en enkelt sammensatt tilbehørsliste.

I basisutførelse er uterommene alltid utstyrt med de beste U-verdiene på glass, takrenner og fallrør i metall, lås (skyvelås eller ISEO-lås avhengig av modell) samt to lufteventiler for god luftgjennomstrømning. For at monteringen skal gå raskt, enkelt og smidig, leveres rommene alltid med måltilpassede og nøyaktig kappede stammer og tak. Til uterom som har glasspartiet Superior, har vi valgt stolper i 120 mm tykkelse for å tilpasse utseendet til den gedigne konstruksjonen. Alle rommene har god holdbarhet, og oppfyller Eurocode-standarden for å tåle snøbelastning opp til sone 2,5.

Det betyr at du kan fokusere på det morsomme – å velge glasspartier, innredning, farger og tilbehør. Våre ferdig tegnede uterom, som vi kaller «Design by Santex», er fleksible og finnes i flere ulike bredder, høyder og dybder, slik at du kan tilpasse dem til huset ditt.

KONTAKT OSS

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.