Loading...
Vedlikeholdsfrie vinduer 2018-04-15T17:43:58+00:00

Vi har top of the line vinduer fra Westcoast Windows

Det beste fra to verdener

Kombinasjonen av tre og aluminium, samt den unike design gir maksimal levetid og minimalt vedlikehold. Her kommer skjønnhet både innvendig og utvendig. MERK! Må ikke forveksles med såkalte «alu-kledd» trevinduer. Westcoast Windows vinduer  består av en ytre del av elegant aluminium for å tåle tøffe værforhold og en indre del av tre, noe som gir en varm innbydende følelse.

Kvalitet og miljø

Westcoast Windows vinduene er bygget med gjennomtenkte detaljer og med tanke på miljøet vårt. Resultatet vises i høy score for våre produkter og en bedre økonomi for deg. Vinduene er husets svakeste punkt, og det er derfor våre vinduer laget med en unik design av aluminium og trevirke.

Energi

Energi er usynlig og all den energien vi bruker påvirker klimaet. EU har bestemt at det totale energiforbruket Unionen skal reduseres med 20 prosent innen 2020. Som et ledd i dette arbeidet ble introdusert i energimerking og ecodesign av våre produkter som drives av elektrisitet.

Om lag en tredjedel av husets varme går tapt gjennom dårlig isolerte vinduer. EU har derfor besluttet å inkludere vinduer, energimerking. Obligatorisk energimerking trer ikke i kraft før et par år, og i mellomtiden , har Sverige et frivillig system for energi merket vinduer. Alle vinduer fra Westcoast Windows er energimerket.

Dette gir bedre komfort

Et vindu med lav U-verdi er varmere på innsiden selv når det er under frysepunktet utenfor. Man kan sitte ved siden av vinduet uten å føle trekk. Når du føler trekk, dette er vanligvis forårsaket av at mennesket mister varmen ved utstråler kroppsvarme på en kald overflate, for eksempel vindusrutene . Kalde gulv er vanligvis på grunn av utkast fra vinduet. Med godt isolert energieffektive vinduer kan sitte ved siden av vinduet uten å fryse, og hele rommet føles varmere.

KONTAKT OSS

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.