Antique – Utadgående

Antique - Utadgående

Les mer

Serien Antique vil finne vinduer med tradisjonelle utseende laget av moderne metoder. Vakker, merkelig stil vindu som bidrar til å gi huset ønsket tegn.

Solide og elegante vinduer

Beslagene i felles vindu, TSG 180, er ekstremt sterk og tåler en ventil vekt opp til en full 80 kg. Siden maskinvaren er skjult påvirkes ikke påvirket utformingen på utsiden. Espagnoletten er en flerkolvsspanjolett som fordeler det maksimale lukketrykket. Selv om sidehengslet vinduer er populære i hus med tradisjonelt utseende. Utadslående dører er utstyrt som standard med terskler tilpasset funksjonshemmede. Tetningslisten sitter i baugen og ikke i rammen av vinduet som betyr strammere vinduer og dører.

 

Rammedybde er som standard 115 mm.
Som standard utstyrt med 3-lags isolerglass med energiglass.

 

Passer hvor som helst du ønsker å lage en gammeldags atmosfære hvor interiøret er utstyrt med antikke profilering på både karm og ramme, og sidehengslet vinduer som standard er utstyrt med hasps og storm krok som ytterligere bidrar til å gi en følelse av fortiden. Komplett med elementer og / eller sprosser for å forsterke følelsen av en annen tid. Utsiden har samme utseende som den klassiske serien.

Fieldset

 

Verification