Classic – Utadgående 2016-12-16T11:37:02+00:00

Classic – Utadgående

Les mer

Vår Classic-serien er akkurat hva den sier. Klassiske svenske vinduer i aluminium og tre.

Menu Uterom

Klassisk og solid

Laget med profiler i vår egen unike design, som består av en ytre del av slanke aluminium for å tåle tøffe værforhold, og en indre del av kvistfritt tre som gir en varm innbydende følelse. Må ikke forveksles med såkalte «alu-kledd» trevinduer.

 

Beslagene i den vanligste ytre Window, TSG 180, er ekstremt sterk og tåler en ventil vekt opp til en full 80 kg. Siden maskinvaren er skjult ikke påvirket utformingen på utsiden. Den espagnolett er en flerkolvsspanjolett som fordeler det maksimale lukketrykket. Utadslående dører er utstyrt som standard med funksjonshemmede terskler. Tetningslisten sitter i baugen og ikke i rammen av vinduet som betyr strammere vinduer og dører. Frame dybde er som standard 100 mm, men kan også leveres i 115 mm.

 

Som standard utstyrt med 3-lags isolerglass med energiglass. Designet for å passe de fleste av huset uavhengig av innfall av mote og tidens tann.

 

Classic er vår mest populære serien tilbyr de fleste muligheter til å tilpasse dine ønsker. En av de store fordelene er at du kan kombinere faste og åpne vinduer i en enkelt ramme. Uansett valg av klassiske utseende, garanterer vi at du får vinduet som viser! Dine mål!

Fieldset

 

Verification

  • Logged in as admin. Verification not required.