Myggnettdører er laget med ett mål – å holde insekter ute. Steng ute alle fluer og mygg i sommer med våre stilige myggnettdører! Rammen og tråder til våre myggnett dører og vinduer er laget av pulverlakkert aluminium profiler av høyeste kvalitet og er tilgjengelig i 11 standardfarger.

Hold myggen ute!

Myggnettet i våre myggnettdører og vinduer er laget av plastbelagt UV-bestandige glassfiber og tilgjengelig i forskjellige farger og utførelser. Blant annet er det en populær litt sterkere standard gradering for de som har kjæledyr og små barn å bo inne eller ute.

Clearview Myggnett – alltid dempet lukking

Våre dører og vinduer er produsert med våre eksklusive, patenterte «Slow-close» -broms. Det er en hydraulisk styrt enhet som bremser døren tilbake i kassetten og sikrer at små hender ikke er fanget når du lukker og at det føles som en elegant stengetid.

 • Myggnett dører for å holde dyr ute eller inne. Vi har ekstra robust nett som kan håndtere skarpe små klør som fra feks katter. Tilgjengelig i svart.
 • Alle våre nett er laget av UV-bestandig plastbelagt glassfiber og er utrolig holdbar.
 • Standard gradering – UV bestandig glassfibernett svart
  Finmasket – nettverk som blokker opp til 60% av solvarme og selv de minste mygg (maksimal bredde 120 cm).
 • Forsterket – fem ganger sterkere enn standard nett.  Nettet er klosikkert for hund og katt (maksimal bredde 120 cm). Tilgjengelig i svart og hvitt.

Størrelse dører

 • Bredde: opptil 180 cm *
 • Høyde: 180 – 300 cm
  * Ved åpninger på 180 cm blir brukt doble dører

Pakket dør tar minimal plass når rullet inn i en patron.

Alle deler er utskiftbare, herunder nett, håndtak, brems og ramme.

KONTAKT OSS FOR BEFARING OG TILBUD

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.