De beste tingene i livet skal deles med andre. Opplev atmosfæren med Happy Cocooning peisbord. Glasset gir et eksklusivt utseende samtidig som det beskytter mot flammene.

Peisbord med tilbehør

Med tanke på at våre peisbord skjermer og beskytter mot flammer har man også muligheten for å tilegne bordene med en rekke lekre og praktiske funksjoner. Du kan enkelt legge til vinkjøler, grillplate, sidebord, beholder til gassflaske.

Vi har tenkt på det meste for at du skal kunne bevare hygge og kosen.


COCOON Peisbord Gryte

Happy Cocooning fortsetter å utvide sitt design-sortiment! Med «gryten» har vi hoppet på den nye trenden – moderne hager er spennende og kreative både i form og fasongCocoon Peisbord

cocoon-peisbord-gryte


Vinkjøler

Nå får du også Vinkjøler som tilbehør til ditt Happy Cocooning Peisbord. Unn deg noe godt å drikke til peiskosen! Den elegante vinkjøleren settes enkelt inn i håndtaket på peisbordet. Innsettbar vinkjøler finnes i kvadratisk eller rektangulær form, som enkelt kan byttes ut med den kvadratiske eller rektangulære innsettbare gassbrenneren på varme sommerdager.

peisbord-vinkjoler

Velg mellom en rekke lekre peisbord. Hos oss i Lysthuset Uterom finner du det meste innen rektangulære, kvadratiske, ovale eller runde peisbord. Vi lar oss overraske dersom du ikke skulle finne noe som faller i smak. Ønsker du mer informasjon fra en fagperson er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi setter stor pris på nysgjerrige kunder.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland.

KONTAKT OSS FOR BEFARING OG TILBUD

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.