AZEK vedlikeholdsfritt terrassegulv i PVC, overgår terrassebord i både tre og kompositt. Velg AZEK for en vedlikeholdsfri, holdbar og ikke minst problemfri terrasse. Beholder sitt utseende og sin farge med kun enkel rengjøring. Livstidsgaranti direkte fra produsent!

Egenskaper – Fordeler med vedlikeholdsfritt gulv

AZEK terrassebord er ikke et blandingsprodukt slik som kompositt terrassebord (WPC). Bordene er massive og gjennomfarget i 100% PVC. Det er vakkert og vedlikeholdsfritt, terrassen vil ikke falme, gråne, sprekke eller forfalle! Trenger Ingen form for behandling, aldri mer maling eller beising! Mindre slit, mindre søl og mer fritid.

azek-island-oak-4

Dette gulvet vil ikke sprekke eller flise, det er ingen fare for fliser i foten! …ingen bekymring når små barn leker på terrassen. Søl og skitt vil ikke feste seg. Ikke bekymre deg for søl på terrassen! Det tørkes/skylles enkelt bort uten å trenge ned i terrassebordene, og det kan skrus og bearbeides akkurat som trevirke.

azek-island-oak

  • Enkel montering uten spesialkunnskap, enkelt og greit
  • Stabilt materiale uten bevegelser
  • Vil ikke utvide, krympe eller flytte på seg etter montering
  • Holdbart med Lang levetid
  • Livstidsgaranti direkte fra produsent

azek-pvc-terrassegulv1

azek-pvc-terrassegulv

azek-pvc-terrassegulv2

Vi forstår godt at vedlikeholdsfritt gulv er noe du svært sjelden har tenkt på tidligere før behovet oppsto. Vær trygg på at du kan kontakte oss dersom du har spørsmål eller ønsker veiledning før du gjør et viktig kjøp. Det å kjøpe gulv er noe man ikke skal måtte gjøre mer enn noen få ganger i løpet av et helt liv. Vi har den kunnskapen du trenger for å finne den rette løsningen.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland.

KONTAKT OSS FOR BEFARING OG TILBUD

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.