Se våre uteromsmodeller

Les mer

Velg mellom ferdige vinterhagemodeller, eller skreddersy etter dine  behov.

[siteorigin_widget class=»WP_Nav_Menu_Widget»][/siteorigin_widget]

Vi fører tre forskjellige leverandører av vinterhager – hver med sine spesielle styrker og særpreg.
Når du bestillier en vinterhage fra Lysthuset Uterom, behøver du ikke bruke tid på å lure på hva du trenger. I standardutvalget finnes alt trenger for en bekymringsfri byggeopplevelse. Ønsker du ytterligere tilleggsutstyr så kan du velge dette fra en enkelt sammensatt liste.

Nordic Garden Buildings

En vinterhage er ikke et nytt fenomen, men det er våre isolasjonsverdier. Vi bruker den nyeste teknologien innen isolasjon, bygging og glass. Nordic Garden Buildings sørger for et behagelig klima inne hele året, uavhengig av været utenfor.

Halle

 Å se en vinterhaget på bildet og føle at du vil ha din egen kan være begynnelsen på planleggingen av din egen drømmeplass. For å finne inspirasjon og å bygge et uteområde er slikt er et prosjekt som skaper mange spørsmål. Høyde, bredde, lengde, hvilket tak og skytekk bør jeg velge? Tenk nøye på utseendet og størrelsen på stua. Du kan aldri få for mye plass. Her finner du også uteparti og fasade som er montert i husvegget. Se et utvalg av inspirerende bilder på våre uterom, fasader og vinterhager.

Se våre modeller fra Halle

Santex

Santex – Ønsker du en flying start på ditt vinterhageprosjekt? Da bør du ta en titt på våre modeller i serien DESIGN BY SANTEX. Det er vårt konsept av vinterhager som spesielt utvalgt for å fungere optimalt. De er enkle å bestille og har kort leveringstid. Når du bestillier en vinterhage i Santex serien DESIGN BY SANTEX, behøver du ikke bruke tid på å lure på hva du trenger. I standardutvalget finnes alt trener for en bekymringsfri byggeopplevelse. Vinterhagemodellene er ferdig utrustet med det mest populære tilleggsutstyret som vi hos Lysthuset Uterom anbefaler.

Se våre modeller fra Santex

[vfb id=1]