Åpne opp husfasaden din!

Lag din egen hjemmepanorama! Santex glassfasade med skyvedører gir deg følelsen av å være ute innendørs – det beste fra to verdener. Å plassere en glassfade i for eksempel soverommet eller stuen, gir deg nærkontakt med naturen og omgivelsene utenfor.

Ønsker du priser på skyvedører eller befaring? Send oss mål eller andre spørsmål så tar vi kontakt!

Kontakt oss her for befaring eller tilbud.

Skyvedører fra Santex 

Santex glassfasade med skyvedører, skaper et stort åpent panorama ut mot naturen. Utmerket også som en flytende overgang mellom hus og uterom/vinterhage/allrom. Nytt miljø for deg som elsker lys.

Vår helt nye åpningsbare glassfasade skaper rom for å nyte livet. Med ekstrem god varmeisolering som passer vårt nordiske klima. 3-lags glass i serien har den beste U-verdi. Profilene har brutte kuldebroer noe som innebærer at de er meget bra isolerte og at kulden ikke ledes inn i rommet.

Santex sin serie av glassfasader, er svenskprodusert, med gjennomgående høy kvalitet. Løsninger som ikke bare øker husets verdi, det høyner også garantert trivselfaktoren. En god investering, helt enkelt.

Vi har svært sjelden begrensninger i vårt produktspekter, og på den måten føler vi oss sikre på at du vil finne foldedør eller skyvedør som faller i smak og som din bolig vil dra nytte av i mange år fremover.

Mer info finner du på Santex sine sider

KONTAKT OSS FOR BEFARING OG TILBUD

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

KONTAKT OSS FOR BEFARING OG TILBUD

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.