Vi har ulike typer glass i våre Santex-produkter.

Alle med ulike egenskaper, men samtlige er plan-glass, såkalt floatglass. Herdet sikkerhetsglass er standard i alle våre glassprodukter. Det er fem ganger sterkere og sikrere enn vanlig glass. Alt glass som vi bruker, er i samsvar med svenske normer.

Enkeltglass (til Santex E-Line)
Vanlig 4 mm enkeltglass har U-verdi 5,8. Holder varmen om våren og sommeren.

Energiglass/enkeltglass (til Santex E-Line) solskydd
Energiglass 4 mm med beste effektive U-verdi 3,9 (ifølge Svensk Byggnorm) forlenger hagestuesesongen. Isolasjons-effekten gjør at rommet og glasset beholder varmen. Faren for dugg og rimfrost minimeres.

Energiglass er enkeltglass som er belagt med et tynt, gjennomskinnelig sjikt av tinnoksid, som gjør at varmestrålingen reflekteres og blir værende i rommet. Den største fordelen med energiglass er at risikoen for dugg eller rimfrost minimeres, ettersom glassets temperatur er høyere. Temperaturen i hele uterommet økes og hagestuesesongen forlenges.

Isolerglass 4-8-4 mm (til Santex E-Line) tversnitt-glass
E-Line har vindu med dobbelt glass med 8 mm spalte og argongass mellom glassene. U-verdi 2,9. For bedre isolasjon finnes også vindu med dobbelt glass med argongassfylt spalte og energiglass med U-verdi 1,7.

Isolerglass 4-14-4 mm (til Santex S-Line)
Vindu med dobbelt glass med 14 mm argongassfylt spalte mellom glassene. U-verdi 2,7. For bedre isolasjon finnes vindu med dobbelt glass 4-14-4 mm med argongassfylt spalte og energiglass med U-verdi 1,1.

Isolerglass for vinterhage
Santex Isolerglass med 14 mm spalte i kombinasjon med et profilsystem med brutte kuldebroer. Det er forutsetningen for at vinterhagen din skal holde på varmen i den kalde årstiden.

Vårt glassfasadesystem 365 D-line er helt uten sesongbegrensninger og kan med fordel velges når du vil bygge et ekstra rom til huset. I basisutførelsen har 365 D-line 3-lags vinduer (herdet sikkerhetsglass), 48 mm isolasjonskassett med varm kant, med U-verdi på lave 0,5. Brutte kuldebroer, innebygde tetninger og avisolert tørskel er andre detaljer som gir ekstremt god isolasjonsevne.

Spesialglass
Hvis du vil ha ulike glasstyper utenom basissortimentet, kontakt din forhandler for å få informasjon og hjelp. Det kan f.eks. være aktivt glass, ulike fargenyanser m.m.

Se våre glassrekkverk her.

KONTAKT OSS

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.