Halle Alltid – Uteromløsninger og isolerglass for hele året

Halle Always Thermo er vårt vintersystem med glidende og faste vinduer og dørpartier med vinteranpasset isolerende glass tilpasset året rundt og vinterhagen.

Disse partiene har en isolasjonsevne som tåler hele året. Med Thermoparti kan du åpne dørene om sommeren og la sommeren komme inn, og på vinteren er det varmt og godt! Profilsystemet er tilgjengelig som faste og glidende deler med argonfylt sikkerhetsglass for best isolasjon. Leveres hvitmalte som standard.

Anbefalt Halle alltid – året rundt produkter

Halle Thermo Soft

Halle Thermo Soft – Til uteplass og glass, høy kvalitet til lav pris og rask leveringstid! Et vintersystem designet for de som ønsker et høykvalitetssystem til lav pris, hvor vi kan tilby svenske produserte vinterhageanlegg med brutte kalde broer gjennom en standardisert produksjon for rask levering. Thermo Soft er tilgjengelig i en rekke bredder og to forskjellige høyder med hvit aluminiumsprofil. Se vårt Thermo-system hvor som helst, bestil dine unike dimensjoner og valgfrie farger.

Rask levering ✓
God pris ✓

Halle Thermo

Halle Thermo – Design ditt vintersystem basert på dine ønsker, kvalitetssystemer og uteområder med vintertilpasset isolerende glass tilpasset utendørs plass hele året og vinterhager. Profilsystemet leveres med faste og glidende deler med argonfylt sikkerhetsglass for best isolasjon. Leveres hvitmalte som standard. Halle Alltid Thermo leveres i ønskede dimensjoner og farger, hvor du også kan ha forskjellige farger på innsiden og utsiden. Som et alternativ er Spröjs tilgjengelig i forskjellige design.

Velg mål ✓
Velg farge ✓

Halle Vikparti Thermo

Halle Vikparti Thermo – Gir spennende muligheter til å åpne hele brettet i stuen og har en følelse av å være ute. Halle Vikpartier er som navnet antyder en sammenleggbar del sammenfoldet når den åpnes. Passer til utendørsrom, vinterhage og husfasader, men det er viktig å velge den rette sammenleggbare delen avhengig av om den skal plasseres i et hus eller i en stue. Sammenleggbare deler kan produseres i henhold til de ønskede dimensjonene som 2, 3, 4 og 5 delt og leveres hvitlakkert som standard, men kan også bestilles i forskjellige farger. Halle Vikparti Thermo med 2-glass argonfylte masse med U-verdi 1.1 på glasset er primært beregnet for utendørsarealer og vinterhager.

Velg mål ✓
Velg farge ✓


Spesifikasjoner og prisliste

Last ned her

KONTAKT OSS

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.