Hos Santex er ikke taket bare en nødvendig del man må ha over hodet – for oss er taket en del av opplevelsen. Derfor kan du bl.a. velge mellom tak i glass, celleplastisolert eller valset metalltak med celleplastisolering. Uansett hvilket tak du velger, gir alle god isolering, UV-beskyttelse på begge sider og tåler regn, kulde og dårlige værforhold godt. Selvfølgelig har vi også gjort det så enkelt som mulig for deg å montere.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland.

Eksklusiv frihetsfølelse med glasstak

Glasstak er en løsning som gir frihetsfølelse og setter et eksklusivt preg på hagestuen din. Fordelene er også lette å se: du får fri utsikt opp mot den knallblå himmelen når du slapper av på solrike dager og du kan telle stjernene når du sitter og filosoferer utover i de små timer.

Santex glasstak holder høy kvalitet og består av isolerglass i to sjikt der oversiden er herdet sikkerhetsglass og undersiden er med laminert glass. Lamellglass minsker UV-strålingen og dermed risikoen for bleking av tekstiler.

vinterhage-brolagt

Santex tilbyr 5 års garanti.

Glasstak kan med fordel kombineres med 35 mm polytak. Profilsystem i aluminium og plast med tilhørende innfestingsdetaljer helt i rustfritt materiale. Systemet er utstyrt med integrerte dreneringskanaler. Gummilister (EPDM) tetter.

tak-glass-illustrasjon

Glasstakene monteres på samme enkle måte som Santex faste polykarbonatplater.

Kanaltak og Polykarbonat tak

Hvis du er ute etter et tak med god isolering som tåler røffe værforhold, er kanaltak det rette valget for deg. Takplatene lages av solid materiale som tåler uvær, hvor innebygd kondensbeskyttelse og UV-beskyttelse på begge sider beskytter taket mot gulning. Du kan velge mellom ulike farger på kanaltaket avhengig av hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn i uterommet ditt.

tak-kanaltak

Takene produseres i polykarbonat. Sterkt og slagfast, med godt lysgjennomslipp. Takplatene finnes i ulike tykkelser med ulike isolerende egenskaper. Santex tak har lang levetid. Vi har dessuten utstyrt det med et beskyttende UV-sjikt på begge sider. En unik Santex-løsning som gjør at taket ikke gulner.

Våre ulike polykarbonat modeller:

tak-polykarbonat-tak


Opalhvit takplate
Vår storselger! Den opalhvite takplaten gir et behagelig lys- og varmeinnslipp og kan anvendes alle steder. Perfekt på solsiden ettersom den demper både direkte sollys og sterk varmeinnstråling.


Røkfarget takplate
Egenskapene minner om den klare platens. Den tonede fargen demper lyset noe. Plasseres helst mot nord.


Heldekkende hvit takplate
Enda en unik Santex-løsning! Denne platen stopper skarpt sollys effektivt, samtidig som den opprettholder en herlig varme i hagestuen. Den hvite fargen gjør at rommet oppleves som lysere om kvelden. Den reflekterer også lyset inn i huset.


Klar takplate
Denne takplaten slipper gjennom mye lys og varme, og kan gi forstyrrende reflekser i direkte sollys. Egner seg derfor best på steder med skygge.

Metalltak

Hos Santex er ikke taket bare en nødvendig del man må ha over hodet – for oss er taket en del av opplevelsen. Derfor kan du bl.a. velge mellom tak i glass, celleplastisolert eller valset metalltak med celleplastisolering. Uansett hvilket tak du velger, gir alle god isolering, UV-beskyttelse på begge sider og tåler regn, kulde og dårlige værforhold godt. Selvfølgelig har vi også gjort det så enkelt som mulig for deg å montere. Santex´ isolerte båndplatetak kan bidra til et mer enhetlig utseende på rommet i forhold til det eksisterende husmiljøet. Båndplatetaket holder svært høy kvalitet. Takete er fylt med isolasjon på 50 mm med en U-verdi på 0,7 og med 100 mm isolasjon er U-verdien 0,35.

Allrom 365 Båndplatetak 100 mm U-verdi 0,35 tilpasses etter rommet opptil 6000 mm
Pulttak 4°/Saltak 6°

Vinterhage 270/Uterom 180 Båndplatetak 50 mm U-verdi 0,7 tilpasses etter rommet opptil 6000 mm
Pulttak 4°/Saltak 6°

Innvendig platefarge hvit, overmalbar.

Ønsker du mer informasjon om våre glasstak er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i Lysthuset Uterom AS. Vi har i en årrekke veiledet store deler av Norge med de rette løsningene innenfor de ønskene og behovene som stilles fra huseiere rundt omkring. Vi har svært sjelden begrensninger i hva vi kan tilby og levere. Hos oss blir du fornøyd uansett hva slags glasstak du måtte ønske.

KONTAKT OSS

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.