For at du skal slippe å reise land og strand rundt før du er ferdig, så ha vi i vårt sortiment en lang rekke med til behør for å komplettere ditt nye uterom. Du er hjeretlig velkommen til å prate med oss om hvilket tilbehør som passer best til nettopp ditt uterom

Ferdig malt til våren. Ramme allerede grunnbehandlet.tilbehor-ferdigmalt-ramme
Alt er klart til å nyte en herlig vinter med Santex uterom, med beskyttelse som står imot vær og vind. Vi behandler trerammen med dyptvirkende grunnolje. Velg også til 1 lag beis i standardfargene våre. Monter rommet ditt nå og legg det siste strøket til våren. Uterommet og limtrerammen får en lekker finish når Santex står for grunnbehandlingen.


Alukledningtilbehor-alukledning
For deg som ønsker et rom med minst mulig utvendig vedlikehold, kler vi limtrerammen med aluminium utvendig. Kledninger gir en lekker og enhetlig finish på alle partiene.


Santex Tilbehør – Glasspartier
Santex uterom er i utgangspunktet blant det beste du kan få til en rimelig pris. Men vi ville ikke oppnådd dette uten å anstrenge oss for å kunne tilby våre kunder litt ekstra komfort og trygghet. Denne streben har resultert i et gjennomtenkt sortiment av tilbehør som bl.a. omfatter flere typer lås- og oppvarmingsmuligheter, gulvlister og lufteventiler, d.v.s. små ting som gjør en stor forskjell og får ditt Santex uterom til å bli enda litt bedre.


Markiser NYHET!tilbehor-markiser
Markiser gir deg full kontroll over skygge og sol, utsikt og privatliv. Dessuten kan du tilpasse lys og varme på varme dager og kjølige kvelder. Fås i flere ulike stoffer og farger.


 

Lamellgardinertilbehor-lamell-gardiner-liten
På riktig varme sommerdager kan det være herlig å beskytte seg mot solen, men solbeskyttelsesgardiner er bra som ekstra isolasjon hele året.


 

LED-belysning NYHET!tilbehor-led-lys
Lysdekorer med LED-lamper innebygd i trelist under takbjelken. Antallet velger du selv.


 

Motor til Santex lufteluketilbehor-motor-lufteluke
Styres med fjernkontroll. Enkel å montere og kobles til et vanlig vegguttak. Kan også bestilles med termostat som åpner luken automatisk ved angitt temperatur.


 

Lufteluketilbehor-lufteluke
God ventilasjon er bra. Med en lufteluke frisker du raskt opp luften. Med to lufteluker, får du en fin flyt av frisk luft i rommet.


 

Lufteventiltilbehor-lufteventil
Ventil i aluminium med insektsgitter. Reguleres trinnløst og enkelt med en vrider.


 

Gulvlisttilbehor-gulvlist
Pen avslutning mellom gulv og undre sporprofi l. Regulerbar for ulike gulvhøyder 0–28 mm.


 

Varmekabeltilbehor-varmekabel
Monteres på øvre og undre sporprofil. Brukes for å varme opp sporprofi len for bedre isolasjon. Minimerer risikoen for kondens.


 

Vifteelementtilbehor-vifteelement
Hvitlakkert element, 1000 W, 220 V, 1-fase. Får luften til å sirkulere. Anbefales til alle rom som skal være oppvarmede i vinterhalvåret. Termostatstyrt og lydløst. Leveres med ledning og jordet støpsel. Kan også brukes som bare vifte.


Lås ISOtilbehor-las-iso
Smalprofillås. Innbruddsbeskyttelse, klasse 1. Finnes med låsing innenfra og med låsing innenfra og utenfra. Låsing innenfra følger med som standard i Santex-produkter.


 

Skyvelåstilbehor-skyvelas
Innbygd lås i sideprofil.


 

Lås Triovingtilbehor-las-trioving
Smalprofillås. Innbruddsbeskyttelse, klasse 3. Finnes med låsing innenfra og med låsing innenfra og utenfra. Din egen husnøkkel kan brukes til denne låsen. Sylinder bestilles separat.


Sprossede glasstilbehor-sprosseglass
Sprossede glass kan brukes i både faste og skyvbare partier. Finnes i standardfargen hvit.


 

Sandwichbrystningtilbehor-sandwich
Med vår brystning får du markedets mest lettmonterte brystning med en stabil og lett sandwichkonstruksjon. Alt i ett – sandwichbrystning leveres helt komplett med isolasjon, plater, silikon, tetningsbånd m.m. Brystningen er isolert og fuktsperret. Den kan også tilpasses til de brutte hjørnene og det blir ikke noe kapp.

KONTAKT OSS FOR BEFARING OG TILBUD

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.